22
Сря, Ное
7 Нови статии

koce1Костадин Костов се надява следващото републиканско първенство да е в Свиленград

Свиленградчанинът Костадин Костов е председател и треньор на най-добрия отбор по кик бокс в момента в България. Воденият от нашенеца клуб „Ахил“ – Варна, е обявен за отборен шампион на провелото се в Каварна републиканско първенство, оставяйки най-добрите софийски и варненски клубове зад себе си. Само от началото на тази година досега състезателите на Костов са спечелили 30 медала от четири първенства.

obshtКикбоксьорите от тукашния клуб „Тангра“ Теодора Стоянова и Илиян Колев завоюваха сребърните медали на европейското първенство в Полша. Финалът на надпреварата за джуниъри и кадети в стил лайт контакт бе на 21 септември.

Теодора участва в съревнованието в категория до 60 кг, а Илиян се състезава при до 69-килограмовите.

5 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала завоюваха състезателите на свиленградския клуб по кикбокс „Тангра“ на държавното първенство в Бургас. Кикбоксьорите премериха сили в стиловете лайт контакт, кик лайт контакт, лоу кик и К-1. 

Състезатели на свиленградския клуб по кикбокс завоюваха 2 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала на провелото се в Дупница държавно първенство в стиловете К-1 и киклайт контакт. Шампион при мъжете до 60 кг на К-1 стана нашият Продан Йовчев.

sportДимитър Димитров и Огнянка Петрова обявени за треньори № 1

Кикбоксьорката Теодора Стоянова е определена за спортист № 1 на Свиленград за 2011 г. Това стана ясно на традиционния коледен бал, който се състоя в четвъртък в ресторант „Марица“.

Състезателят на свиленградския клуб по кикбокс „Тангра“ Продан Йовчев завоюва поредния си голям успех. Нашенецът стана балкански шампион на провелата се от 28 до 30 май в Бургас Балканиада.

Кикбоксьорът от тукашния клуб „Тангра“ Иво Атанасов спечели бронзов медал на националното студентско първенство в стил лайт контакт във Варна.