29
Пон, Ное
17 Нови статии

Коментар
Инструменти
Шрифт

Това заяви началникът на свиленградската митница в интервю пред местно издание миналата седмица по повод конкурса за младши инспектори във ведомството. Дали митническият шеф осъзнава каква обида нанася с тези думи на всички млади хора, които по една или друга причина не попаднаха сред петимата, избрани за победители.

Това би трябвало да е обидно и за задаващия му въпросите Михаил Филев, чиято колежка  Олга Михайлова също бе сред кандидатите, но отпадна на теста за интелигентност. Тези млади и интелигентни хора може да не са назначени, но представянето им в никакъв случай не може да се нарече провал и неуспешен опит за летене и не трябва да бъдат обезкуражавани.

От изявлението на Марашев излиза, че сред „неуспелите“ е и Мариян Колев, постигнал най-висок резултат с още един от кандидатите на тестовете за интелигентност и лоялност.  Това звучи още по-странно, при условие, че е класиран сред четирите резерви /вече три/, които имали всички шансове да бъдат назначени на по-късен етап. Друг е въпросът дали Мариян е искал на всяка цена да се включи играта, било то като титуляр или резерва...

Николай Колев

Сходни