01
Нед, Авг
15 Нови статии

Шестима нелегални иракчани са били измъкнати от тайник в турски пътнически микробус при проверка на ГКПП Капитан Андреево.

Двама иракчани са задържани с над 95 кг марихуана в изоставена къща в свиленградското село Генералово, съобщават от Гранична полиция.

Гражданин на Тунис е задържан на ГКПП – Капитан Андреево с неистинска френска лична карта, образувано е бързо производство в Районна прокуратура - Хасково.

Турция обяви най-строгия локдаун от началото на пандемията

Стотици наши изселници в Турция задръстиха ГКПП Капитан Андреево. Напливът започна снощи, днес се образуваха се километрични опашки от коли на български турци, тръгнали към родните си места за празника Рамазан байрям.

Гранични полицаи задържаха на ГКПП Капитан Андреево двама мъже при опит да напуснат страната с откраднато „Порше“, съобщиха от пресцентъра на Гранична полиция. Измамата е разкрита с помощта на колегите им от Агенция Frontex.

Двама жители на Любимец са осъдени на затвор за подпомагане на 21 граждани на Афганистан да преминат незаконно през България. Четирима от нелегалните са ненавършили 16 години.