18
Чет, Юли
34 Нови статии

Икономика
Инструменти
Шрифт

На тезгяха ще бъде турен магазин за промишлени стоки с търговска площ 29,40 кв. м и складово помещение от 28 кв. м. Предлаганата за него цена трябва да бъде не по-малко от 80 760 лв. Ще се продава и апартамент, разположен на целия трети етаж на сградата. Площта му е 95,60 кв. м, а пазарната му стойност, определена от независим оценител, е 96 407 лв. За продан ще бъде обявен и апартамент на мансардния етаж, който се състои от антре, дневна с кухненски бокс, две спални с обща тераса, баня и тоалетна, както и мазе в сутерена. Неговата пазарна стойност е 92 440 лв. Всички цени са без ДДС.

Кандидатите за купувачи трябва да бъдат физически или юридически лица, правоспособни да закупуват имотите. Освен покупна цена, от тях се изисква да предложат и дарения за ремонт на уличната мрежа в района, както и за общински дейности и мероприятия.

Изграждането на фючърсната сграда започна през юни миналата година. Обектът се изпълнява от пловдивската фирма „Бибов и Ко“. Сградата е модерна, по-голямата част от фасадата е стъкло. Видът на зданието обаче изобщо не е съобразен със съседните постройки.

СМ