13
Съб, Юли
18 Нови статии

Две жени са загинали в тежка катастрофа на магистралата между Свиленград и Любимец. Шофьорът - 52-годишен граничен полицай, е с множество наранявания и е отведен в болницата в Хасково, заявиха осведомени.

Левченка предизвика катастрофа в Харманли

Вчера в 10,13 часа на кръговото кръстовище между улиците „Сан Стефано“ и „Д-р Ст.Дочков“ в Свиленград 75-годишен с „Опел“, навлизайки в кръстовището и преминавайки покрай 78-годишна велосипедистка, я удря, поради което тя е паднала на земята, съобщиха от МВР.

Кметът на  любимецкото село Лозен Петър Иванов е приет в свиленградската болница с комоцио и наранявания по главата вследствие на нанесен му побой, съобщиха от здравното заведение. Предстои да бъде прегледан на скенер, за да се установи точното му състояние.

Сигнал за пожар в нива е подаден вчера в РУ Свиленград. В 12,15 часа е съобщено, че в местността „Старите лозя“ в землището на с.Йерусалимово горят 70 дка пшеница, собственост на 42-годишен любимчанин.

Пожар между селата Студена и Радовец възникна днес, съобщиха от РСПБЗН в Свиленград. Горяха житен блок, сухи треви и горски насаждения.