25
Чет, Юли
28 Нови статии

Инциденти
Инструменти
Шрифт

Катастрофа по стария път за свиленградското село Левка по чудо се размина без жертви. Инцидентът стана днес около 11:00 ч.

На завой по тясното трасе челно се удрят Опел и Мерцедес. От сблъсъка газовата бутилка на Мерцедеса се пали и избухва. За късмет шофьорът – мъж на средна възраст, успява да излезе от возилото преди то да гръмне. Пламъците обхващат и другата кола. Над час пожарникарите се опитваха да потушат огъня, видя на място екип на „Старият мост“.

Според данни на служителите на Бърза помощ, мъжът се разминал само с натъртвания и уплаха. Освободен е за домашно лечение. Водачът на Опела – жена на около 80-годишна възраст, от мястото на произшествието директно е отведена с линейка в болницата в Хасково с фрактура на крака.

В момента се води разследване, като все още не е установено кой е виновен за ПТП-то, казаха от Полицията. Органите на реда допускат, че и двамата водачи са карали с несъобразена с пътните условия скорост и не са успели да овладеят колите си на завоя и се удрят челно.