24
Пет, Май
21 Нови статии

Произшествия
Инструменти
Шрифт

Тукашни полицаи заловиха мотопедист, който блъсна жена и избяга от мястото на произшествието.

Инцидентът е станал в събота на ул. „Тракия“ в Любимец. Пострадалата е на 59 години. От удара тя е получила фрактура на левия крак и е била настанена за лечение в хасковската болница. След проведено издирване служителите на реда са заловили изчезналия от мястото на произшествието водач, който е 17-годишен любимчанин и не е правоспособен да управлява МПС.

80-годишен велосипедист пък получи фрактура на лява подбедрица при катастрофа на кръстовище между първокласен път и бул. „България“. „Ауди“, управлявано от 26-годишния Димитър В., отнело предимството на движещия се по първокласния път колоездач и го блъснало. Пострадалият е бил откаран в хасковската болница без опасност за живота.

При друга катастрофа 30-годишен мъж от Нова Загора е блъснал заради неправилно изпреварване движещ се пред него "Мерцедес" на автомагистрала "Марица" в района на Свиленград. Мерцедесът е бил управляван от 43-годишен турски гражданин. При удара е пострадал българският шофьор и возещото се в колата 3-годишно дете. Те са получили контузно-разкъсни рани, но след преглед в свиленградската болница са били освободени за домашно лечение.

СМ