04
Пон, Юли
24 Нови статии

Произшествия
Инструменти
Шрифт

Полицай от магистрална полиция загина на място при катастрофа, станала близо до входа на ГКПП Капитан Андреево.Починалият е от Димитровград, на 25 години.

Той се е возил в патрулката, която по неизвестни засега причини се е обърнала по таван на пътя. Предполага се, че полицейската кола преди това се е ударила в мантинелата. Тъй като няма никакъв спирачен път, една от версиите на разследването, което се води в момента, е че водачът на автомобила е заспал.Возещият се до него служител е изхвръкнал от колата и е загинал при удара в платното. Починалият не бил семеен, но имал сериозна приятелка, споделят негови колеги

Тежкото произшествие е станало около 6.30 ч. часа тази сутрин. В полицейския автомобил са пътували двама служители. Сигналът за катастрофата е бил подаден от шофьора на колата, който няма сериозни наранявания. Той бил дългогодишен полицай с опит.

В момента движението по платното за леки автомобили и автобуси към граничния пункт, пътуващи за Турция, е затворено. Всички автомобили се пренасочват в платното за тирове. На място в момента следователи извършват разследване на инцидента. Има пожарна кола и линейка. Трупът на загиналия бе в продължение на 5 часа на платното заради следствените действия.