Любопитно
Инструменти
Шрифт

Всеки четвъртък известният свиленградчанин е гост-диджей в „Романтика“

Дългоочакваният от феновете албум на известния свиленградски диджей Живко Микс е вече факт. Компилацията носи заглавието „Хей, DJ“ по името на водещото парче, като дискът вече е на музикалния пазар. Включени са общо 12 песни.

Десет от тях са дуети на Живко Микс с популярни изпълнители на телевизия „Планета“. В албума са поместени “ХХХ”, “Точка на кипене”, “Искам всичко”, “Тук и сега”, “Party Тime”, “Приключих с теб”, “Само теб” и др. Включени са, разбира се, и актуалните му самостоятелни парчета “Хей, DJ” и “Темпо”. Поместен е и ремиксът на песента „Обичам те“ на Анелия. От вторник по телевизия „Планета“ се върти и видеоклипът на това парче. Лентата е заснета в студио в Димитровград. Неин режисьор е Николай Скерлев, който също е от Свиленград. Интересното е, че клипът е сниман не с камера, а с фотоапарат по последна дума на техниката. Лентата е много цветна и носи лятно настроение, сподели Живко Микс. Според специалисти в бранша има всички предпоставки клипът да се превърне в един от хитовете на 2010 г.

Преди около месец известният свиленградски диджей имаше възможност да представи парчета от албума си на известни личности от футболните среди. Той бе водещ на купона за рожденния ден на Стойне Манолов в столично заведение. Там Живко Микс се срещна и с Наско Сираков, с който обсъди някои от парчетата в новата компилация.

Сега всеки четвъртък популярният нашенец е гост-диджей в нощен бар „Романтика“. Там свиленградчани ще имат възможност да чуят неговите песни, както и най-големите хитове от поп фолка.

Както е известно, Живко Микс е диджей с дългогодишна практика. Работи с всякакъв стил музика в зависимост от повода, събитието и публиката. Разполага с много добра диджейска техника и има участия в цяла България, както и в съседна Гърция. Той е завършил с пълен отличен по теория и практика единствената частна DJ-школа в България. Явявал се е на два национални конкурса за диджеи, като на единия се класира на второ, а на другия – на четвърто място. Нашенецът записа първата си песен - "Party Time", в тандем с Мая, като след това продължи да прави дуети и с други имена от каталога на музикална компания „Пайнер“. Два албума - "Планета хит микс №4 - Точка на кипене" /2006 г./ и "Парти микс" /2008 г./ с миксирани парчета на изпълнители на „Пайнер“ са дело на Живко Микс. Дисководещият спечели и наградата „Дует на 2006 г.“ на годишните отличия на телевизия „Планета“ с парчето „Тук и сега“, в което си партнира с Елена.

Елена МИХАЛЕВА