19
Нед, Май
24 Нови статии

Любопитно
Инструменти
Шрифт

ickoГласувайте за Христо Русев на страницата във Фейсбук

Фоторепортерът на „Старият мост“ Христо Русев за пореден път доказа, че има място сред най-добрите. Снимката му „Емисии и последствия“ бе класирана в Топ 10 на конкурс на Европарламента, като е единствената отличена от България.

Надпреварата продължава всеки месец до май. Редакторски съвет избира десетте най-добри изпратени снимки и една от тях ще бъде определяна за победител за месеца. Победителите за месеца ще се състезават за крайната награда на журито. В същото време десетте подбрани снимки ще бъдат показани в социалните мрежи и всеки ще може да гласува за своя фаворит. Най-харесваната творба и нейният автор ще получат наградата на публиката. Така избраните двама фотографи ще бъдат поканени на първото заседание на ЕП след европейските избори през май. Там те ще имат възможност да направят свой фоторепортаж на събитието.

Христо Русев ще се включи в надпреварата и през февруари, като темата е „Тютюн“. Надявам се и този път да вляза в класацията, сподели той. Ако желаете, може да гласувате за снимката му в социалната мрежа Фейсбук на страницата на Европейския парламент.

Диляна ЦВЕТКОВА