18
Чет, Апр
26 Нови статии

Любопитно
Инструменти
Шрифт

petio1.2Танцьорът на попинг Петьо Станков продължава да жъне успехи в кастингите на популярното шоу по БТВ „България търси талант“. След като на предварителното прослушване талантът му се открои сред хиляди участници, нашенецът трябваше да стъпи и на голямата сцена. Там вече го чакаха писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова. Журито и публиката останаха впечатлени от изпълнението на свиленградчанина и той получи 3 „Да“ и 1 „Не“.

Това автоматично го изстреля на четвъртфинала. Единствено Ваня Цветкова сподели, че не е очарована от мен, но публиката реагира доста негативно на коментара й, уточни Петьо. Асен Блатечки и Любен Дилов обаче останали много впечатлени, защото в танца имало замисъл, а не само движения.

Стартът на предаването ще бъде на историческата дата 3 март в 21:00 по БТВ. Голямата награда за кандидатите за слава е сумата от 60 хил. лв и титлата за най-впечатляващ роден талант. Водещ на шоуто ще бъде колоритната Мария Силвестър.

Диляна ЦВЕТКОВА