22
Вт, Сеп
15 Нови статии

Цигари без бандерол и конопени растения са иззели   полицаи от РУ Свиленград при операция по противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места под ръководството на Районна прокуратура.

ГДБОП разби престъпна група при специализирана операция в Свиленград, Харманли, Пловдив и София

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност три лица за участие в организирана престъпна група за незаконно придобиване, държане и предлагане на предмети с белезите на културно-исторически ценности. Обвинения са повдигнати и на двама иманяри (т.нар. копачи), които са предлагали находките си на участници в групата.

 За пръв път тази година бе отслужен водосвет на Кръстовден

Георги Шишков

Идеята да се построи символ Кръстно знамение край Свиленград възникна спонтанно и след време това вдъхновение придоби развитие.

29-годишен мъж е задържан за отглеждане на канабис при Специализирана полицейска операция на РУ – Свиленград под наблюдението на Районна прокуратура - Свиленград.

С втори син се сдоби репортерката на „Старият мост“ Диляна Цветкова. Малкият Янислав проплака в 4, 30 ч. сутринта на 16-и септември в свиленградската болница под вещите грижи на акушер-гинеколога д-р Баева и целия й екип.

От 15 септември започна набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. преброяване на населението и жилищния фонд. В срок до 30 октомври кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината, в която искат да бъдат наети.