27
Съб, Фев
18 Нови статии

Готвят мащабна програма за почистване на речни участъци

4, 5 млн. лева отпусна Министерският съвет за  Капитан Андреево. Парите се дават за непредвидени и неотложни разходи за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствия.

Седем души са се заразили с КОВИД-19 само през вчерашния ден в Свиленград, съобщиха от Областния оперативен щаб. Това е най-високият брой от два месеца насам.

Разследват приятелката на обвиняемия за съхранение на марихуана

Прокуратурата повдигна обвинение на 42-годишния свиленградчанин П. В. за управление на моторно-превозно средство след употреба на наркотици. Наложена му е мярка "Парична гаранция" в размер на 1 000 лв.

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 66 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция, четирима са починалите, а 29 излекуваните, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Над 100 имунизирани вече, личните лекари още не са получили ваксини. Отварят казината и ресторантите на 1 март

Рязко нараства броят на заразените с коронавирус в Свиленградска и Любимецка общини. Отделението за лечение на болни с COVID-19 в МБАЛ работи на пълен капацитет – на 24 февруари следобед бе заето и последното от всичките 38 легла, казаха от стационара.

Четирима свиленградчани на възраст 26, 29, 44 и 46 години са арестувани за кражба на стиропорни плочи, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Хасково.

В свиленградския арест е задържан шофьор за употреба на дрога, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Хасково.