30
Пон, Мар
39 Нови статии

Току-що служители на Общинската администрация в Свиленград заключиха градския парк. Мярката се налага по заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Процедурата по програма „Региони в растеж“ ще е безплатна за собствениците

С над 1 милион лева още три блока в свиленградския квартал „Изгрев“ ще бъдат санирани по Оперативна програма „Региони в растеж“. Това става ясно от обявените от местната управа обществени поръчки за избор на изпълнител за блокове № 1, 2 и 6.

Двамата дойдоха на пункта, за да се уверят на място, че няма проблем с трафикът на камиони

Бойко Борисов: Мерките, свързани с коронавируса, не са игра на криеница

Премиерът на България Бойко Борисов и министърът на вътрешните работи Младен Маринов посетиха ГКПП Капитан Андреево днес сутринта. Двамата дойдоха на пункта, за да се срещнат с представители на турската държава във връзка с тежкотоварният трафик. От турска страна на границата присъстваха валията на Одрин Екрем Kаналп, посланикът на Турция в България Айлин Секизкьок и гранични власти.

30 тона отпадъци са почистени и извозени в последните 3 дни в 20-километров участък  от АМ “Марица" преди ГКПП Капитан Андреево, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/.

Община Одрин намалява таксите за питейна и отпадна вода с 50 % в жилищните и бизнес помещения в рамките на мерките, предприети срещу коронавируса, пише сайтът haberler.com.

В началото на следващата седмица ще бъде дезинфекциран около 20-километров участък  от АМ “Марица преди ГКПП “Капитан Андреево”, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.