27
Вт, Окт
21 Нови статии

Във връзка с увеличаването на броя на установените случаи на заразени с коронавирус в община Свиленград, главният редактор на в. „Старият мост“ Николай Колев се обърна към управителя на МБАЛ – Свиленград д-р Димитър Ермов с няколко въпроса. Ето какъв отговор изпрати той:

От 10 проби за коронавирус днес 6 са положителни. Лабораторията в поликлиниката затворена за дезинфекция, 2 от лаборантките с положителни антигенни тестове

Свиленград пламна от зараза с коронавирус, сподели разтревожен управителят на МБАЛ – Свиленград д-р Ермов пред „Старият мост“. Само днес от 10 проби с антигенните тестове 6 са положителни.

  Осем са вече настанените в местната болница

Петима са новозаразените с коронавирус в Свиленград за последното денонощие, съобщиха от Областния оперативен щаб. Този брой на инфектираните с КОВИД 19 е рекорден до момента тук.

  Районна прокуратура – Свиленград привлече като обвиняема Лили Божинова, на 49 г. заради измами със земеделски имоти.

Три непълнолетни момчета са задържани в Любимец. Двама от тях са в полицейския участък заради държане на наркотици, съобщиха от ОД на МВР в Хасково.

30 октомври е крайният срок за подаване на молби

1323 молби за отпускане на целева помощ за отопление са подадени до 21 октомври т. г. от жители в Свиленградската и Любимецката общини, съобщиха от Дирекция „Социално подпомагане“.