24
Пет, Май
21 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

ЗАПОВЯДАЙТЕ И ТОЗИ ПЪТ ДА ПОДКРЕПИМ ДЕЦАТА НА СВИЛЕНГРАД В ДОБРОТВОРЧЕСТВОТО ИМ!

Благотворителен кулинарен базар в подкрепа на учителя по английски език Илиана Иванова подредиха тази сутрин в двора на СУ „Д-р Петър Берон“. Стотици са сладките и солени изкушения, които децата, техните родители и екипът на училището са приготвили за каузата. Продажбата им започва в 10 ч. и ще продължи, докато всичко свърши.

За всекиго има по нещо – баници, кексове, сладки, домашни бонбони, та дори и сладкиши без захар и брашно. На място пък се приготвят топли гофрети по тайна рецепта на учителки от школото. Атмосферата е невероятна, а всички са се заредили с позитивизъм и надежда, че ще продадат лакомствата и ще съберат колкото се може по-голяма сума в подкрепа на тази прекрасна жена. Нека им помогнем!

Заповядайте да подкрепим и този път децата на Свиленград в добротворчеството им! Защото да сме съпричастни и отговорни, да правим добро и да разпространяваме добрия пример, ни прави общество, което гледа към бъдещето! Защото няма по-добро упражнение от това да се наведеш и повдигнеш някого.

Базарът е част от редица благотворителни инициативи в подкрепа на Илиана Иванова, обединени под един надслов: „ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНА ЖЕНА, ЕДНА ОТ НАС!“. На 17 април пък в читалище "Просвета 1870" местни самодейни състави и изпълнители ще се включат в каузата с концерт от 18 ч.

Илиана Иванова е преподавател по английски език в СУ „Д-р Петър Берон“. Тя се нуждае от спешна операция на гръбначния стълб и смяна на прешлени. Интервенцията предстои да се направи в Университетската болница в Одрин. Сумата, необходима за операцията, е непосилна за семейството на Илиана.

Дарителска сметка:

BG76UNCR7001525680953