01
Чет, Окт
16 Нови статии

45- годишният шофьор В.Т. е задържан

10, 430 кг марихуана на стойност 62 580 лева заловиха гранични полицаи при проверка на лек автомобил до паркинг Генералово

Цигари без бандерол и конопени растения са иззели   полицаи от РУ Свиленград при операция по противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места под ръководството на Районна прокуратура.

29-годишен мъж е задържан за отглеждане на канабис при Специализирана полицейска операция на РУ – Свиленград под наблюдението на Районна прокуратура - Свиленград.

При специализирана полицейска операция е задържан 55- годишният Д. Я. от Свиленград за отглеждане на канабис. Акцията на свиленградските полицаи се е провела днес в местността  „Костовия гьол“ в землището на с. Димитровче.

ГДБОП разби престъпна група при специализирана операция в Свиленград, Харманли, Пловдив и София

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност три лица за участие в организирана престъпна група за незаконно придобиване, държане и предлагане на предмети с белезите на културно-исторически ценности. Обвинения са повдигнати и на двама иманяри (т.нар. копачи), които са предлагали находките си на участници в групата.