24
Сря, Юли
36 Нови статии

Крими
Инструменти
Шрифт

Полицай е настанен в хасковската окръжна болница с фрактура на лицева скула и комоцио след екшъна в събота следобед в Свиленград, за който stmost.info пръв и единствен  писа с конкретни факти.

Тогава при проверка на автомобил БМВ на ул. „Ген. Скобелев“, водачът, 32-годишен хасковлия, потеглил с мръсна газ, блъскайки намиращия се на платното полицай. След това се ударил в задната част на патрулката и спрял в метален парапет на моста над река Канаклийка до индустриалната зона, разясниха днес от полицията. При проверката на беемвето, в което се возела и 21-годишна хасковлийка  /на снимката с белезниците в гръб/, са намерени 508 грама зелена маса, реагираща на марихуана, уточниха от МВР.

Последвало е претърсване в жилището на младата жена на ул. „Славянска“ в областния град. От него са иззети още 2 грама канабис, 1 грам метаамфетамин и 2 грама амфетамин. Двамата са задържани за 72 часа по образувано следствено дело. В хода на същата операция са задържани още трима мъже на 44 г., 36 г. и 48 г. от Свиленград. Това е станало след обиск на имот в близкото до града с. Димитровче, където са открити 2 кг зелена листна маса – канабис.Разследването продължава, очаквали се още арести.