18
Чет, Юли
34 Нови статии

Крими
Инструменти
Шрифт

В Любимец конфискуваха 1 180 литра дизелово гориво

Полицейски операции по противодействие на държане и разпространение на акцизни стоки е проведена вчера в Харманли, Димитровград и Свиленград, съобщиха от МВР.

Цигари и алкохол без бандерол са иззети от магазин в Харманли. Вчера служители от управлението са проверили търговски обект в града, намиращ се на улица „В. Левски“. В складово помещение под обекта, собственост на 47-годишен, са намерени 34 литра течност с характерен мирис на алкохол и 400 къса цигари. Безакцизните стоки са предадени с протокол от собственика си.

В Димитровград полицаи са извършили проверка в имот на 51-годишна във вилна зона „Габера“, откъдето са конфискували 1 900 къса папироси и 675 грама нарязан тютюн без бандерол.

Действия на полицаи в Любимец са довели до изземване на гориво без документи за произход. Снощи около 19,30 ч. е проверен товарен автомобил „Мерцедес“, собственост на 50-годишен. В колата е намерен бидон с вместимост 1000 литра пълен с дизелово гориво, 3 туби поемащи около 30 литра и няколко по-малки, също напълнени с гориво. Общото количество от около 1180 литра са предадени с протокол.

Работата по случая продължава.