Минко Ангелов отива в екипа на икономическия министър

Областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов бе освободен днес с решение на Министерския съвет. Временно длъжността ще изпълнява заместникът му Мартин Узунов.

Водачът Делян Добрев:Най-важната задача е спрем нетърпимата инфлацията

ГЕРБ – СДС регистрираха листата си в неделя в Районната избирателна комисия в Хасково. Представеният кандидат-депутатски списък е без промени от последните избори. Водач отново е лидерът на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. Ето какво заяви той след регистрацията:

Делян Добрев, Георги Станков - ГЕРБ-СДС

Асен Василев, Веселин Недев – Продължаваме промяната. Бившият финансов министър от редовното правителство Василев обаче е водач и на листата в 23-и избирателен район в София, където ПП има е с най-висок резултат, така че е твърде възможно той да избере да влезе от там и да освободи позицията за третия в листата Атанас Атанасов, който бе министър на културата в кабинета „Петков“.

Сезгин Мехмед - ДПС

Георги Георгиев – Възраждане

Смиляна Нитова – БСП за България

Тихомир Георгиев – Български възход

Продължаваме промяната спечели най-много гласове в Свиленград на приключилите избори за Народно събрание. За нея вота си дадоха 1863 избиратели, или 24,24 %.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с членове и симпатизанти на партията в Любимец.

В петък, 16 септември, от 12:00 ч. ще се проведе среща с избиратели на “Демократична България - Обединение” в Свиленград, кафе “Али Баба” (халите).