28
Съб, Ян
17 Нови статии

Делян Добрев, Георги Станков - ГЕРБ-СДС

Асен Василев, Веселин Недев – Продължаваме промяната. Бившият финансов министър от редовното правителство Василев обаче е водач и на листата в 23-и избирателен район в София, където ПП има е с най-висок резултат, така че е твърде възможно той да избере да влезе от там и да освободи позицията за третия в листата Атанас Атанасов, който бе министър на културата в кабинета „Петков“.

Сезгин Мехмед - ДПС

Георги Георгиев – Възраждане

Смиляна Нитова – БСП за България

Тихомир Георгиев – Български възход

В петък, 16 септември, от 12:00 ч. ще се проведе среща с избиратели на “Демократична България - Обединение” в Свиленград, кафе “Али Баба” (халите).

Свиленградчанинът Трифон Тодоров е на второ място в кандидат-депутатската листа на Коалиция „Български възход“ за 29 МИР – Хасково.

Продължаваме промяната спечели най-много гласове в Свиленград на приключилите избори за Народно събрание. За нея вота си дадоха 1863 избиратели, или 24,24 %.

Централната избирателна комисия проведе жребий на номерата в бюлетината за гласуване в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г., както и жребий на реда за представяне на кандидатите, регистрирани от партии и коалиции, в различните форми на предизборна кампания по БНТ и БНР в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.

Областният координатор на ГЕРБ Хасково и водач на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев, заедно с част от кандидатите за народни представители, внесе днес документи за регистрация в РИК Хасково.