17
Пон, Юни
27 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

В Хасково стотици посрещнаха тази вечер лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Заедно с него бяха капитанът на силния отбор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев, кандидатът за евродепутат Ева Майдел и кандидатите за народни представители от листата с №22.

Кметът на Хасково Станислав Дечев откри срещата с думите: „Радостен съм, че посрещаме нашия лидер г-н Борисов тук. За сетен път залата на театъра е препълнена, има и много правостоящи. Ще съм истински щастлив, ако следващия път посрещнем Бойко Борисов в нова мултифункционална зала в нашия град“. Станислав Дечев заяви категорично, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и на тези избори. „Радвам се, че тригодишната агония приключи, но ще съм много по-радостен, ако тези хора никога повече не припарят до властта, ако тези хора не стъпят никога повече в Министерски съвет и най-вече, ако тези хора един ден си получат заслуженото. Това, което заслужават за всички лъжи, далавери, манипулации. Но знам, че в залата има един човек, който е два пъти по-радостен от мен и това е нашият водач г-н Делян Добрев“, каза още кметът на Хасково.

Водачът на листата на ГЕРБ Хасково Делян Добрев представи всички кандидати за народни представители. „Преди няколко дни Бойко Борисов забрани на всички да говорят против „Промяната“, само на нас в Хасково не ни забрани, защото това е по-силно от нас“, каза в обръщението си към симпатизантите Делян Добрев. „Ние можем да се гордеем с това, че първи извикахме „дръжте крадеца“. Казахме го още в първия ден на министерстването на Асен Василев и Кирил Петков, защото крадецът е местен. Ние си го знаем“, допълни Добрев. „Три години – само провали. Много неща мога да кажа за тях- схеми, дългове, митници, заеми, инфлация, но както се казва „на умряло куче, нож не се вади“, каза Делян Добрев и призова: „На изборите да ги победим най-категорично тук, защото Хасково казва: „Дръжте крадеца, защото той е местен“.

Лидерът на най-голямата партия в България Бойко Борисов припомни, че на българския парламент пише „Съединението прави силата“, а ние сме по-разединени от всякога. „Аз съм единственият политик, който се опитва да потуши напрежението в обществото, защото след изборите ще трябва да работим за стабилна България. „Това, което най- много притеснява Европа в момента е миграцията. ГЕРБ вече е доказала, че може да се справи с миграцията“, подчерта Борисов и гарантира при ново управление на ГЕРБ сигурност, влизане в Еврозоната и инвестиции в спорт, култура, образование и иновации. „Да направим добър резултат, че като тръгнем да правим Правителство, да имаме по-добра стартова позиция“, призова Бойко Борисов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления