24
Сря, Юли
36 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

Управителят на МБАЛ- Свиленград д-р Димитър Ермов на девето място

Делян Добрев е водач на листата на ГЕРБ за Хасковски избирателен район. Той е областен координатор на партията, бивш министър на енергетиката и ексдепутат. Втори е д-р Георги Станков - народен представител в настоящия парламент

. Сред кандидатите за депутати на Бойко-Борисовата партия е и управителят на свиленградската болница д-р Димитър Ермов, който е поставен на 9-то място.

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на 4 април 2021 година за 29 Многомандатен избирателен район Хасково беше внесена за регистрация днес в РИК-Хасково. Документите бяха представени от общинския координатор на ГЕРБ Хасково Станислав Дечев в присъствието на част от кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС за Хасковски регион. „Днес на мен се падна честта да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково. За да няма спекулации, искам да съобщя, че водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е засегнат от коварната зараза COVID-19, така, както и милиони хора по целия свят. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе отбора на ГЕРБ-СДС към победата.“ Това каза пред журналисти Станислав Дечев и представи листата за Хасковски регион. „Това е единствената листа в Хасковска област, която е изцяло от местни кандидати, авторитети - всеки в своята област, доказани професионалисти от различни населени места в региона. Това е листата, която ще получи най-широка подкрепа на Парламентарните избори и ще спечели поредната победа за ГЕРБ-СДС“, каза Станислав Дечев.

Ето и листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за 29 МИР – Хасково:

1. Делян Александров Добрев

Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43 и 44 НС. Председател на Комисия по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен, с три деца.

2. Д-р Георги Тенев Станков

Д-р Георги Станков е роден е в Харманли. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

3. Гергана Стефанова Кръстева

Гергана Кръстева е от Димитровград. От 19 години развива успешна адвокатска практика в родния си град. Завършила е правен факултет на ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Втори мандат е Председател на Общински съвет –Димитровград. Член е на УС на Национална асоциация на председателите на общински съвети в България. Владее английски език. Омъжена, с едно дете.

4. Евгения Даниелова Ангелова

Евгения Ангелова е депутат от политическа партия ГЕРБ, избрана за втори мандат от Хасковски избирателен район. Тя е заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Владее свободно английски език. Семейна с едно дете.

5. Сашо Тодоров Савов

Сашо Савов е от Хасково, Бакалавър от УНСС , специалност – Икономика. Учи магистърска степен във Висше училище по застраховане и финанси – София, специалност Приложна бизнес психология. От 17 години е състезател по джудо в Хасково.

6. Стефан Димитров Димитров

Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, прокурист на НЕОХИМ АД. Семеен, баща на три деца.

7. Делян Димчев Делчев

Делян Делчев е роден в Хасково. Магистър по Селекция и генетика на растенията в Темирязевската академия в Москва. Четири мандата е общински съветник в Хасково. Председател на Общински съвет Хасково в мандат 2007 – 2011г. Предприемач от 30 години. Женен с две деца.

8. Митко Костадинов Полихронов

Митко Полихронов е от Хасково. Народен представител в 44 НС. Член е на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

9. Д-р Димитър Ангелов Ермов

Д-р Димитър Ермов е от Свиленград. Хирург, управител на МБАЛ Свиленград. Почетен гражданин на Свиленград.

10. Д-р Стефка Здравкова Стефанова

Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора. Настоящ областен управител на област Хасково от 2019 година, преди това е заемала поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

11. Борис Христов Борисов

Борис Борисов е почетен гражданин на Тополовград. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет Тополовград. Световен и вицеевропейски шампион по самбо и многократен медалист от големи първенства по джудо и самбо. Магистър по „Спорт и сигурност“ от Национална спортна академия „Васил Левски“. Директор на спортно училище “Ген. Владимир Стойчев” – София. Семеен.

12. Д-р Нанко Атанасов Нанев

Д-р Нанко Нанев е от Харманли. Управител е на Медицински център Харманли, хирург. Семеен, баща на едно дете.

13. Гергана Илиева Петрова

Гергана Петрова е от Хасково. Магистър по математика към СУ „Св. Климент Охридски“, специализация: Учител по математика и информатика. Гергана Петрова е директор на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ Хасково. Общински съветник от ПП ГЕРБ в общински съвет Хасково. Омъжена с две деца.

14. Снежана Недялкова Михайлова

Снежана Михайлова е педагог, магистър, преподавател по биология и химия в ПГТАТ "Н.Й.Вапцаров" Хасково. Областен ръководител на Жени ГЕРБ – Хасково.

15. Борислава Генчева Костова

Борислава Костова е от Харманли. Бакалавър „Аграрна икономика” от Аграрен университет Пловдив. Магистър по „Европейски експерт по земеделие и селски райони” и магистър „Начална и предучилищна педагогика” от Тракийски Университет – Стара Загора. Работи в Общинска служба „Земеделие” – Харманли. Семейна, майка на едно дете.

16. Теодоринка Илиева Иванова

Теодоринка Иванова е от Симеоновград. Магистър по Българска филология. Директор на СУ “Св. Климент Охридски“ Симеоновград. Семейна, майка на едно дете.