14
Нед, Юли
18 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

От името на „Продължаваме промяната“ искам да благодаря на всички избиратели, които са ни гласували доверие, заяви свиленградчанинът Георги Демирев, кандидат за народен представител от ПП „Продължаваме промяната“. Осъзнаваме, че тепърва трябва да оправдаем това доверие с решителни действия в борбата за нулева корупция и в преодоляването на кризите, пред които е изправена страната. Въпреки това сме уверени, че с взаимни усилия ще се справим и ще успеем да поставим България на пътя на промяната към по-добро.

Изключително радостни сме от изборния резултат в Свиленград, посочи Георги Демирев. Съгражданите ни показаха, че имат смелостта да бъдат част от промяната, заставайки зад нашата кауза. В Свиленград постигнахме най-висок резултат в областта, което е признание за добре проведена кампания на местно ниво, но и отговорност за постигане на реални резултати за хората от града и региона в рамките на следващите четири години. Една от причините за добрия резултат е, че направихме заявка за силно присъствие във всеки един град.

Свиленградчани могат да разчитат на мен да давам гласност на техните интереси и проблеми в рамките на „Продължаваме промяната“, каза координаторът в Свиленград на победителката на вота в неделя. В личен план искам да кажа, че подкрепата, която получих от толкова много от вас, наистина значи много за мен - благодаря ви от сърце!