20
Сря, Окт
21 Нови статии

Скок на заразените с коронавирус се наблюдава през последното денонощие в Хасковска област.136 са новите случаи на COVID-19. Те са от всички общини на областта, без Тополовград. Почти половината са от община Хасково.

8 души с коронавирусна инфекция са починали в Хасковска област през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб.

57 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб.

74 са регистрираните новозаразени с коронавирус за изминалото денонощие в област Хасково, съобщиха от Областния кризисен щаб. Те са от общините Хасково, Димитровград, Харманли, Тополовград, Свиленград, Симеоновград, Любимец, Ивайловград и Маджарово.

Ученик от 10 „д“ клас на Природо-математическата гимназия в Хасково е сред новозаразените с КОВИД-19 през изминалото денонощие в областта. Това е наложило карантинирането на 20 ученици.

Мъж на 31 години от община Любимец е починал от коронавирус през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб.