17
Пон, Ян
17 Нови статии

Петима ученици са дали положителни проби за Ковид през изминалото денонощие. За това информират от Регионалната здравна инспекция. Децата са от Хасково и Димитровград. Освен тях са се заразили и две учителки от хасковската езикова гимназия и професионалната гимназия по дървообработване и строителство в областния град.

Сред новозаболелите е и абитуриент от ПГССИ „Христо Ботев“ в Свиленград

Само за една седмица (от 8-и до 14-и януари) 113 души от община Свиленград и 34 от Любимец са дали положителни проби за коронавирус, информират от Регионалната здравна инспекция. Впрочем, оттам преди няколко дни на пресконференция заявиха, че от началото на пандемията в момента се отчита най-сериозния ръст на заболеваемостта в Хасковска област, като именно в Свиленград и Любимец тя е най-висока. На картата вече сме в тъмночервената зона.

92 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. Лицата са от всички общини без Стамболово.

Трима са починали през изминалото денонощие в Свиленград. 112 са новите положителни случая на коронависрус в Хасковска област

17 деветокласници от ПГССИ „Христо Ботев“ в Свиленград са под карантина от вчера. Положителна проба за коронавирус е дал техен съученик, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

117 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщават от Регионалната здравна инспекция. Лицата са от всички общини без Ивайловград.

Новите случаи в Хасковска област – 123, сред починалите е 75-годишна свиленградчанка

Възпитателка от свиленградското ОУ „Иван Вазов“ е с положителна проба за коронавирус, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. Под карантина незабавно са били поставени и 12 седмокласници, на които учителката е помагала по време на занималнята след учебните часове.

Учителка от ОУ „Любен Каравелов“ в свиленградския квартал Гарата е сред новозаразените с коронавирус, съобщиха от Областния оперативен щаб. Под карантина са поставени 13 ученици от 6-и клас.