04
Пон, Юли
24 Нови статии

2 клинични лаборанти от МБАЛ – Свиленград, 2 медицински сестри и 1 санитарка от МБАЛ – Харманли са сред заразените с Ковид-19 в Хасковска област за периода 26 юни – 3 юли, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Инвестицията в новия център на "Медикус Алфа" е 1,5 млн. лева. Осигурява изключителен комфорт за пациенти с наднормено тегло

Първият в света апарат за ядрено-магнитен резонанс с най-големия работен отвор от 80 см, осигуряващ изключителен комфорт на пациенти с наднормено тегло и клаустрофобия. Единствен в света ЯМР с възможност за белодробна диагностика с най-висока резолюция. Най-тихият апарат, работещ с пъти по-ниско шумово ниво, от ползваните досега.

Клиника „Медикус Алфа“ – 21 години с грижа за пациента

Клиника „Медикус Алфа“ Пловдив навърши 21 години от създаването си.

. От 1 април т.г. започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2022 г., съобщиха от Националния осигурителен институт.

31 нови случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за периода от 20 до 26 юни 2022 г., съобщиха от оперативния щаб.

Продължава тенденцията новозаразените с коронавирус да намаляват. През последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 27 случая.

Няма да бъде удължаван срокът на епидемичната извънредна обстановка

Правителството няма да удължава след 31 март срока на въведената в страната извънредна епидемична обстановка.