27
Съб, Фев
18 Нови статии

Настанените в свиленградската болница с КОВИД – 19 вече достигнаха 44 души

Учител от ПГССИ „Христо Ботев“ в Свиленград е сред новозаразените с коронавирус, съобщиха от Областния оперативен щаб – Хасково. По тази причина под карантина са поставени ученици от 11 „б“ клас.

Седем души са се заразили с КОВИД-19 само през вчерашния ден в Свиленград, съобщиха от Областния оперативен щаб. Това е най-високият брой от два месеца насам.

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 66 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция, четирима са починалите, а 29 излекуваните, съобщиха от Областния оперативен щаб.

  За два дни са поставени 524 ваксини

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 56 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция, трима починали и 73 излекуван, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Над 100 имунизирани вече, личните лекари още не са получили ваксини. Отварят казината и ресторантите на 1 март

Рязко нараства броят на заразените с коронавирус в Свиленградска и Любимецка общини. Отделението за лечение на болни с COVID-19 в МБАЛ работи на пълен капацитет – на 24 февруари следобед бе заето и последното от всичките 38 легла, казаха от стационара.

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 74 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция, пет починали и 38 излекувани, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Трима учители с COVID-19 За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 43 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция, двама са починали, а 57 - излекуван, съобщиха от Областния оперативен щаб.