30
Сря, Сеп
16 Нови статии

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани осем нови положителни случая на коронавирусна инфекция, а един е излекуван, съобщават от Областния кризисен щаб.

За последните 10 дни в Свиленград и Любимец няма новозаболели

Министерският съвет на Република България прие решение за удължаване срока на обявената извънредна епидемична обстановка, считано от 1 октомври 2020 г. до 30 ноември 2020 г.

Сред инфектираните с КОВИД 19 е и 35-годишен свиленградчанин

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани четири нови положителни случая на коронавирусна инфекция, а четирима болни са излекувани, съобщават от ОблА.

Жена от община Свиленград настанена в Инфекциозното отделение на МБАЛ - Хасково

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани осем положителни случая на коронавирусна инфекция, двама починали и единадесет излекувани.

Жена и мъж от Свиленград са сред инфектираните

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани тринадесет нови положителни случая на коронавирусна инфекция, съобщават от Областната администрация.

 

 

ЛАВАНДУЛА. Това е най-популярното етерично масло за сън и релаксация. Лавандулата е успокояващ аромат, който отдавна се свързва с намаляване на стреса и по-добър сън и се използва като естествено лекарство за тревожност.

Д-р Динко Младенов: Горещо препоръчвам БЦЖ модифицирана ваксина за профилактика срещу Ковид-19 на всички, които нямат противоказания за поставянето й

Регистрирането на ваксина срещу COVID-19 в Русия се превърна в тема №1 в света в борбата с опасната пандемия. Известният пловдивски лекар и управител на болница „Медикус-Алфа” д-р Динко Младенов пък споделя своя опит за голямо българско откритие преди повече от 40 години – БЦЖ модифицирана ваксина, и как действа тя.