24
Нед, Окт
20 Нови статии

Учителка от СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец е сред заразените с коронавирус през последното денонощие в Хасковска област. Под карантина са поставени 63 ученици от 6 „г“, 7 “а“, 7 “б“ и 7 „г“ клас.

Ежедневни станаха случаите на заразени с КОВИД -19 учители и ученици в Хасковска област. И през последното денонощие две учителки и двама ученици са дали положителни проби.

За 20 дни 20 пациенти с КОВИД са починали, нито един от тях не е бил ваксиниран. От 21 октомври въведоха нови противоепидемични мерки, очаква се да нарасне интересът към имунизирането

82-ма граждани от община Свиленград и 33-ма – от община Любимец, са се заразили с коронавирус за периода от 1 до 19 октомври включително.

8 души с коронавирусна инфекция са починали в Хасковска област през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб.

95 са новите положителни случаи на COVID-19 в област Хасково през последното денонощие. Те са от всички общини, без Маджарово.

Скок на заразените с коронавирус се наблюдава през последното денонощие в Хасковска област.136 са новите случаи на COVID-19. Те са от всички общини на областта, без Тополовград. Почти половината са от община Хасково.

74 са регистрираните новозаразени с коронавирус за изминалото денонощие в област Хасково, съобщиха от Областния кризисен щаб. Те са от общините Хасково, Димитровград, Харманли, Тополовград, Свиленград, Симеоновград, Любимец, Ивайловград и Маджарово.