Любимец 2018 - Любимец 2000 - 0:2

Свиленград 2022 победи гостуващия отбор на Хеброс – Харманли с категоричния резултат 4:0 в кръг от първенството в А окръжна футболна група.

На престижно състезание в Сърбия свиленградчанинът се окичи с бронзов медал

Талантливият колоездач Павлин Льондев все повече и повече показва, че има заслужено място сред най-добрите в спорта. Този път свиленградчанинът пожъна голям успех и зад граница.

Велко Велев

Лакърдията на един млад президент от региона за влизане отново във „В“ група, на който и да е отбор от Област Хасково, с изключение на "Любимец 2000" и ФК "Арда" - II (Кърджали), разсмя и децата от школата.

Наши състезатели с бронзови медали в първия кръг на националната верига

Завърши серията от турнири за деца, организирани от община Свиленград и СКБ „Свиленград 2015“, посветени на Националния ни празник.

Голмайстор №1 за всички времена в българския футбол има и 2-годишен син

Свиленградчанинът Мартин Камбуров стана баща за втори път, съобщи bTV. Малката Адриана проплака на 13 март сутринта. Тя е с перфектните мерки 3,200 кг и 49 см.

Едва 0,5 точки разделиха Виктория Радева от първото място

Виктория Радева, чиито корени са от свиленградското село Сладун (б.ред.: баща ѝ Славей Радев е оттам), завоюва второ място на традиционния турнир по класически шахмат „Средиземноморско цвете“, който се проведе от 5 до 11 март в Риека/ Хърватска/.