01
Чет, Дек
19 Нови статии

Свиленград ще бъде домакин на благотворителна боксова галавечер, която ще се проведе на 9 декември от 19.00 часа в Спортната зала. Събитието е от веригата Национална боксова лига "Ефбет".

Предвидената сума е 36 000 лева с ДДС

Обществена поръчка за закупуване на микробус за спортните клубове е обявила Община Свиленград. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 5 декември.

Талантливият шахматист от ШК “Свиленград 2013“ Дамян Дамянов показа отлична игра в провелия се турнир „Марица-изток“ за деца до 14 години. Турнирът се проведе в Раднево в 7 кръга с контролно време 15 минути плюс 5 секунди.

Радослав Христов получи високото признание за издигане на престижа на университета в областта на спорта

Свиленградчанинът Радослав Христов бе удостоен от СУ “Св. Кл. Охридски”със специален плакет. Наградата му бе връчена за значителен принос и издигане на престижа на Софийския университет в областта на спорта.

Футболистите ни надделяха над "Раковски" с 8:3

С разгромна победа "Свиленград 2022" приключи домакинските си срещи за този полусезон. Мачът срещу "Раковски" (Ивайловград) се игра вчера (20 ноември). В него дебюта си направи 14-годишният Денислав Карагозьов.

Градското дерби между футболните клубове “Свиленград 1921” и “Свиленград 2022” премина при голям интерес. Мачът се игра на 14 ноември (неделя) на стадион Колодрума.