23
Вт, Юли
40 Нови статии

Домакините водеха с 2:0 на Раковски преди съдията да сложи край на срещата в 72-а минута

Републикански младежки шампион по бокс игра в състава на гостите

Автоматизираната поливна система на стадиона в Свиленград прекрати контролната среща между едноименния местен тим и Раковски в събота. Точно в 20.00 часа пръскалата на терена се включиха и принудиха главният съдия да свири край на двубой в 72-а минута. Системата се самоизключва в 6.00 ч. на следващия ден.

Никол Бюлбюлева (ТК „Свиленград“) спечели второ място на регионалния турнир по тенис на корт за момчета и момичета до 12 години в гр. София. Наскоро тя постигна същия успех на друго състезание пак там.

Специална награда бе присъдена на свиленградския спортен клуб "ЕРА СвиЛена" в едно от най-големите състезания на Българската федерация по спортни и танцови дисциплини с международно участие - Интернационалната танцова олимпиада “Хармония и сила”, която се проведе в гр.Созопол от 30.06 до 04.07. Наградата бе дадена на клуба за “SUPER START”.

 Никол Бюлбюлева (ТК „Свиленград“) спечели второ място на регионалния турнир по тенис на корт за момчета и момичета до 12 години в гр. София.

Първият контролен двубой на Свиленград от стартиралата наскоро подготовка на отбора завърши с победа 2:1 над състава на Розова долина – Казанлък .

Поредния си силен трансфер преди началото на сезона направиха от ФК "Свиленград", който вече ще се състезава в Югоизточната Трета лига. 

Тукашният клуб с четири титли и вицешампион при момичетата

  За трета поредна година Свиленград бе домакин на мини балкански турнир по тенис на корт за момчета и момичета от 8 до 14 години, провел се от 21 до 23 юни.