18
Вт, Юни
25 Нови статии

Други
Инструменти
Шрифт

С едно първо и едно трето място се завърнаха мажоретките на Свиленград от държавния турнир „Търновска перла“. В състезанието, провело се в Старата столица през почивните дни, се включиха отбори от всички краища на България.

СК „Изида - Свиленград“ се представи със съчетания в две възрастови групи в дисциплината „Батон хореография на сцена“. Малките грации бяха оценени с първо място и златни медали, а големите - с трето място и бронзови медали при сериозна конкуренция.

Момичетата и техните треньори са доволни от представянето си на първото състезание за годината. Те са изключително благодарни на родителите, директорите на училищата ОУ "Иван Вазов", СУ "Д-р Петър Берон", ПГССИ "Христо Ботев" и Община Свиленград за подкрепата.

„Благодарим на децата за труда и усилията, които полагат, мажоретният спорт да се развива в града и страната ни. Продължаваме да работим упорито, да поставяме нови хореографии, за да се представяме повече от добре на предстоящите ни състезания и участия, за да прославяме името на града и да радваме съгражданите ни. Благодарим и на домакините за организацията и изненадата, която подготвиха за всички участници в Държавния турнир - безплатно излъчване на спектакъла "Царевград Търнов- звук и светлина", беше невероятно изживяване“, споделиха от треньорския щаб на мажоретките ни.