Спорт
Инструменти
Шрифт

Атлетът Стелиян Гюзелев, който се завърна с достойно представяне от Световните летни игри на Спешъл Олимпикс в Берлин, благодари на кмета арх. Анастас Карчев за финансовата подкрепа, която получи от общината и лично от него за участие в игрите, съобщават от пресцентъра на ОбА.

17-годишното момче бе един от четиримата спортисти от националния отбор по лека атлетика. Сред голяма конкуренция той се класира на осмо място в дисциплината бягане на 100 метра.

При посещението си в общината Стелиян подари на кмета сувенири с логото на игрите. Класният му ръководител Тотка Пачова и треньорът и учител по физическо Илиана Иванова от Центъра за специална образователна подкрепа „Стефан Василев“ в Свиленград също благодариха на кмета за помощта и споделиха радостта си от отличното представяне на техния възпитаник.

„Браво за голямото постижение – 8-мо място на световни игри! Пожелавам ти догодина пак да отидеш, а на вас, учителите, благодаря, че сте забелязали и насърчили Стелиян за неговия спортен талант”, каза кметът арх. Карчев.