23
Чет, Май
21 Нови статии

Футбол
Инструменти
Шрифт

Победителят излъчен след дузпи

Тимът на „Али Баба-Свилена“ стана победител в традиционния турнир по футбол на малки вратички за купа „3-ти март“. В изключително оспорвания финал играчите му се наложиха над съперниците си от „Екострой-Спайдер“ с резултат 4:3, до който се стигна след изпълнение на дузпи.

Редовното време и двете 5-минутни продължения завършиха при нулево равенство. След изпълнените от двата тима по 5 дузпи резултатът отново бе равен – 3:3 и мачът продължи до пропуск. Такъв направиха от „Екострой-Спайдер“ и „Али Баба-Свилена“ взеха купата.

На трето място се наредиха играчите на „Силктекс“. В мача за трето и четвърто място те убедително победиха „Кроки“ с резултат 5:2.

За най-добър футболист на турнира бе определен Стоян Севов от тима на „Али Баба-Свилена“.

Наградният фонд от 850 лв. бе разпределен между класираните на първите четири места отбори. Победителите получиха 400 лв., купа „3-ти март“ и грамота.

Тази година в турнира участваха 20 отбора. Четири от тях играха квалификации за влизане в груповата фаза, в която сили премериха 16 тима. Надпреварата се проведе на спортната площадка в кв. „Изгрев“.

Елена МИХАЛЕВА