14
Нед, Апр
13 Нови статии

Футбол
Инструменти
Шрифт

Паришев дава ЦСКА на съдия-изпълнител

Новоназначеният селекционер на Литекс Христо Стоичков води отбора на подготовка в Свиленград. На лагер край границата ще дойдат 25 – 26 футболисти. Това съобщи специално за „Старият мост“ президентът на шампиона Трифон Попов часове след като Камата официално бе представен като старши треньор на тима.

Така традицията продължава и за трета поредна година "оранжевите" ще се готвят в граничния град. Стоичков пък ще има възможност отново да види Свиленград, чийто почетен гражданин е. По предварителен план отборът ще бъде на лагер тук от 9 до 17 януари. Ловчанлии отново ще отседнат в луксозния четиризвезден спа център „Романтика“, като местата предварително са резервирани и платени. Тренировките ще се провеждат на основния и помощния терен на стадион "Колодрума". Засега се предвижда да се играе една контрола на 15 януари, допълнително ще уточним с кой отбор, каза Попов.

Междувременно стана ясно, че собственикът на хотелски комплекс „Романтика“ Павлин Паришев ще даде на съдия-изпълнител футболния гранд ЦСКА заради неплатени сметки в размер на около 21 000 лева. Както „Старият мост“ писа, армейците бяха на едноседмична подготовка в Свиленград през февруари 2010 г., но не платиха и стотинка за хотела и СПА центъра на комплекса, които ползваха. Паришев заведе граждански дело, което приключи окончателно в негова полза, но „червените“ все още не са се издължили.

СМ