15
Съб, Юни
31 Нови статии

Още три медала спечелиха състезателите на свиленградския клуб „Тангра“

Златен медал завоюва свиленградчанинът Никола Папазов от балканско първенство в Ниш (Сърбия). Той се състезава в категория до 81 кг в стил лоу кик при юношите старша възраст. По пътя си към първото място нашето момче победи представители на Македония, Сърбия, а накрая и състезател от Бургас по изключително категоричен начин.

 С нова зала за тренировки се сдоби клубът по кикбокс „Тангра 2008“ в Свиленград. Напълно оборудваната придобивка бе тържествено открита на 26 октомври.

koce1Костадин Костов се надява следващото републиканско първенство да е в Свиленград

Свиленградчанинът Костадин Костов е председател и треньор на най-добрия отбор по кик бокс в момента в България. Воденият от нашенеца клуб „Ахил“ – Варна, е обявен за отборен шампион на провелото се в Каварна републиканско първенство, оставяйки най-добрите софийски и варненски клубове зад себе си. Само от началото на тази година досега състезателите на Костов са спечелили 30 медала от четири първенства.

sportДимитър Димитров и Огнянка Петрова обявени за треньори № 1

Кикбоксьорката Теодора Стоянова е определена за спортист № 1 на Свиленград за 2011 г. Това стана ясно на традиционния коледен бал, който се състоя в четвъртък в ресторант „Марица“.

На държавно първенство по кикбокс в стиловете лайт и кик лайт контакт за всички възрасти ще бъде домакин Свиленград. Двудневната надпревара стартира на 25 ноември в Спортната зала, като откриването ще е в 11:30 ч. Официални гости ще бъдат генералният секретар на Българската конфедерация по кикбокс и уай тай Мария Бомбова, изпълнителният директор Димитър Спасов и секретарят на ММС Асен Марков.

obshtКикбоксьорите от тукашния клуб „Тангра“ Теодора Стоянова и Илиян Колев завоюваха сребърните медали на европейското първенство в Полша. Финалът на надпреварата за джуниъри и кадети в стил лайт контакт бе на 21 септември.

Теодора участва в съревнованието в категория до 60 кг, а Илиян се състезава при до 69-килограмовите.

5 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала завоюваха състезателите на свиленградския клуб по кикбокс „Тангра“ на държавното първенство в Бургас. Кикбоксьорите премериха сили в стиловете лайт контакт, кик лайт контакт, лоу кик и К-1.