26
Чет, Май
25 Нови статии

Инициативата се провежда за 19-а година по повод Деня на Европа

Около стотина души се включиха в ХIX-ата колообиколка за Деня на Европа (9 май), организирана от Община Свиленград и местния колоездачен клуб „Колорит“.

Двама наши колоездачи спечелиха купите „Свиленград“ и „Коста Паришев“ на критериум, провел се в събота по улиците на Свиленград.

Златен медал спечели днес един от най-добрите колоездачи на Свиленград Павлин Льондев. 13-годишният талант отвя конкуренцията на състезание във Варна. Това бе първата му за годината надпревара, като предстоят още много.

Филип Магалчев и Веселин Георгиев завоюваха златни медали

Отлично представяне записаха състезателите на Колоездачен клуб „Свиленград“ на завършилата днес надпревара за Купа „Долчини“ в гр. Дупница.

Златни медали завоюваха двама от колоездачите на КК “Свиленград -1924” днес. Те се представиха блестящо в своите възрастови групи по време на колокритериума за купа “Обзор”, част от силната Черноморска лига.

КК „Свиленград 1924“ завоюва бронза в отборното класиране

Шампион на България стана свиленградчанинът Филип Магалчев. Той се класира първи в дисциплината "Индивидуално по часовник" по време на последното и най-важното за сезона състезание на шосе - Държавен личен отборен шампионат момчета старша възраст.

Около стотина души се включиха в ХVIII-та колообиколка за Деня на Европа, организирана от Община Свиленград и местния колоездачен клуб „Колорит“. Предишни години форумът имаше международен характер и включваше Турция и Гърция, но заради Ковид епидемията този път е само в България. Лани пък спортното събитие изобщо не се състоя.