Свиленградчанката не загуби нито гейм от съперничките си

Свиленградска тенисистка Никол Бюлбюлева постигна поредния си голям успех.

Талантливата свиленградска тенисистка Никол Бюлбюлева постигна поредния си голям успех. Този път извън България – в Букурещ, където участва в силния турнир на румънската тенис федерация TENIS10.RO за деца до 10 години.

Никол Бюлбюлева (ТК „Свиленград“) отново спечели първо място, този път на силния регионален турнир по тенис за момчета и момичета до 10 години в гр. Нова Загора.

Свиленградчанката Рая Стайкова се класира на първо място при девойките по време на Държавен турнир по тенис за юноши и девойки до 14 г. Състезанието от календара на Българската федерация по тенис се проведе на кортовете на ТК „Свиленград“. Това е поредната престижна надпревара, която се организира от местния клуб.

Никол Бюлбюлева (ТК „Свиленград“) отново спечели първо място, този път на силния международен турнир „IX Турнир ROYAL CUP“ ( Купата на краля) по тенис на корт за момчета и момичета до 10 години в гр. Троян. Това е третият шампионски успех на нашата талантлива състезателка през последния месец.

Никол Бюлбюлева от ТК „Свиленград“ спечели първото място на регионалния турнир по тенис за момичета и момчета до 10 години в Хасково.